Laden Evenementen

« All Evenementen

Evenement Navigatie

  • Dit evenement is voorbij.

THE POLESTAR PROJECT – VinnieVibes ft. Cabeçao & Paul Hanson + support act

vr 5 november - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Van klassiek tot jazz, de Nederlandse slagwerker Vincent Houdijk geeft er zijn eigen swingende draai aan. Zijn muziek bruist van de energie en zijn composities spreken tot de verbeelding. Houdijk heeft een grote voorliefde voor bijzondere instrumenten en nieuwsgierig makende instrumentale combinaties. Zelf bespeelt hij de vibrafoon en het elektronische, MIDI-gestuurde slagwerkinstrument malletKAT.

Met het nieuwe The Polestar Project gaat Houdijk samen met zijn vaste band VinnieVibes op ontdekkingstocht. Speciaal voor dit project componeerde hij nieuwe muziek die zich op het snijvlak van jazz, klassiek, minimal, pop en wereldmuziek bevindt. Met dit project treden Houdijk en zijn band uit hun comfortzone, daarbij begeleid door twee internationale pioniers op hun onconventionele instrument. De Portugese multi-instrumentalist Carlos Rodrigues (alias Kabeçao) is een van de weinigen die meerdere ‘hangs’ tegelijkertijd bespeelt. Hiermee brengt hij dit meditatieve percussie instrument naar ongekende hoogten. De Amerikaanse fagottist Paul Hanson is de grondlegger van de elektronische fagot, in de jazz een zeer ongebruikelijk instrument. Hij werkte samen met grootheden als Billy Cobham, Wayne Shorter, Randy Brecker, Bela Fleck en Billy Childs.

PROGRAMMA

19:30: Support Act B4Jim van de Klundert – gitaar; Aseo Friesacher – piano; Yussif Barakat – contrabas;
Enzio Rossa – drums (foyer)

20:30: The Polestar Project (grote zaal )

21:45: After-Party met DJ Jazz Min Lau (foyer)

Informatie Studenten- en ooievaarspas:
Reserveer je kortingticket(s) via mail info@projazz.nl . Met je pasje kun je tot 30 minuten voor aanvang concert je ticket ophalen.

KASSA OPEN: 19:00 UUR

 

Info Covid-19 beleid Koorenhuis

Cabeçao
Paul Hanson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.

ENTREE€ 16 (normaal) / € 8 (student/ooievaarspas)

Gegevens

Datum:
vr 5 november
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
https://www.projazz.nl

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)