Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boost! – wordt verplaatst

ma 5 april - 16:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Dit concert wordt verplaatst naar het najaar, nieuwe datum volgt binnenkort. Had je al een kaartje gekocht? Dan krijg je bericht van Musicon. 

Rob Mostert, Jerôme Hol en Erik Kooger. Boost! Is Here!

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel “attitude” tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.
Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat was een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als : ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride’
Boost! werkt op dit moment aan hun eerste album dat begin 2021 verschijnt.

Line up
Rob Mostert: Hammond orgel en synths
Jerôme Hol: Gitaar
Erik Kooger: Drums

Rob Mostert is al jaren een begrip in Hammond land. Bekend van o.a. ‘Rob Mostert Hammond Group’, ‘Sex Hammond en Rock’n Roll’ en ‘The Preacher Men’ waarmee hij in 2019 de Edison prijs won.
Jerôme Hol is een van de meest eigenzinnige gitaristen van dit moment. Hij nam drie albums op met ‘Jerome Hol Trio’ en tourt al jaren met de Hans Dulfer band.
Erik Kooger is een muzikale duizendpoot op de drums en een van de meest gevraagde Jazzdrummers van ons land. Hij speelt en speelde met namen als Michiel Borstlap, Jules Deelder, Hans Dulfer, Gino Vannelli, Scott Hamilton, Ack van Rooijen e.v.a.

Blijkt tweede Paasdag geschikt voor een superleuk uitje?!

Concert is presented by Projazz & Musicon

ENTREE€ 15,- excl. servicekosten

Gegevens

Datum:
ma 5 april
Tijd:
16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Musicon
Soestdijksekade 345
Den Haag, Zuid-Holland 2574 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 3686 800
Site:
https://www.musicon.nl/