Laden Evenementen

« All Evenementen

De Beren Gieren – CD presentatie ‘Less Is Endless’

za 30 oktober 2021 - 20:30 zo 15 mei 2022 - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

De Beren Gieren wordt beschouwd als een van de meest avontuurlijke muziekgroepen in de Benelux. Het trio behoort zonder enige twijfel tot het kruim van de Belgische jazz scene. Drie en een half jaar na hun geprezen 5e plaat ‘Dug Out Skyscrapers’ keert het trio in 2021 terug met een langverwachte opvolger! ‘Less Is Endless’ verschijnt op 19 februari via Sdban Records. 

‘Less Is Endless’ is een ode aan een universum dat wemelt van leven. Het is een zoektocht naar open routes waar ideeën kunnen ontstaan en evolueren. De cultivatie van het onvoltooide leidt tot actieve creativiteit. Het ontbrekende puzzelstukje spreekt meer tot de verbeelding dan het perfect afgewerkt geheel. ‘Less Is Endless’ ligt in het verlengde van ‘Dug Out Skyscrapers’, maar voelt frisser en opgewekter. Serene beschouwingen en epische omzwervingen worden afgewisseld met meezingers. De combinatie van kernachtige composities en een open invalshoek zorgt voor ruimtelijke en spannende muziek.

Line-up: Fulco Ottervanger (piano, effects, synths) Lieven Van Pée (contrabas, basgitaar) Simon Segers (drums, effects).

Foto ©Alexander Popelier

Release nieuwe single ‘Animalcules’:

Dit concert wordt gepresenteerd door ProJazz i.s.m. In het Koorenhuis

ENTREE€ 16 (normaal) / € 8 (student/ooievaarspas)

Gegevens

Begin:
za 30 oktober - 20:30
Einde:
zo 15 mei 2022 - 20:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
https://www.projazz.nl

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)