ProJazz zoekt creatieve marketeer zzp/freelance

Marketeer
6 uur per week

Per direct heeft ProJazz een vacature voor een creatieve, nieuwsgierige en onvermoeibare marketingexpert. Hou jij van live muziek en ben je bedreven met alles wat te maken heeft met marketing?

ProJazz zoekt een marketeer op zzp/freeleance basis voor gemiddeld zes uur per week.

Over jou
Hou je van muziek en ga je graag naar concerten en festivals? Als marketeer zie je het als een uitdaging om een concert uitverkocht te krijgen, ook als het gaat om minder bekende namen. Je bent van nature nieuws- en leergierig en je houdt jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziek- en cultuursector. Je voelt je als een vis in het water op social media, maar je hebt ook graag direct contact op zowel professioneel als informeel niveau binnen een hecht en gepassioneerd team.

Jij beschikt over
Een stevige kennis van marketing (in de cultuursector is een pre); een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; relevante pers- en mediacontacten; inschrijving als zzp’er (of bereidheid daartoe).

Wij bieden
Een vast uurtarief; gebruik van kantoorfaciliteiten; toegang tot ons uitgebreide netwerk; leuke collega’s; maandelijkse teamborrels.

Je kan hybride werken: vanuit ons kantoor in het centrum van Den Haag, waar ook het wekelijkse marketingoverleg plaatsvindt, of vanuit een eigen werkplek.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?
Mail je motivatie met je cv uiterlijk op 15 september naar perry@projazz.nl