Cutting Edge festival 10 t/m 14 november

Cutting Edge slaat haar vleugels uit! De afgelopen tijd heeft het festival team geïnspireerd om het festival in een nieuw jasje te steken. Bovendien viert ProJazz dit jaar haar 10-jarig jubileum. Alle reden voor een uitbundige editie van dit bijzondere festival verdeeld over verschillende locaties in Den Haag. Het volledige programma wordt nog bekend gemaakt, maar één naam kunnen we alvast prijs geven: op 11 november laat de Amerikaanse gitariste en componiste Kaki King in het Paard ons de onbegrensde mogelijkheden van de gitaar horen. King wordt beschouwd als een van ’s werelds beste gitaristen van het moment. De ticketverkoop van dit concert start op maandag 7 juni om 11:00 uur.

De komende tijd worden meer namen bekend gemaakt. Hou de website www.cuttingedgedenhaag.nl en onze social media kanalen in de gaten

www.cuttingedgedenhaag.nl