Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

REMBRANDT TRIO – Album presentatie + support act: Eigengrau + after-party

vr 1 april 2022 - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Dit is een concertavond van ProJazz en In het Koorenhuis. Naast het ‘Main concert’ in de Grote zaal is er een voorprogramma met Young Talent, en de mogelijkheid om vooraf een dinner te boeken. Na afloop is er een after-party met DJ.

Het Rembrandt Trio houdt meer van spelen dan van regeltjes. Met tours over de hele wereld en samenwerkingen met verschillende jazzpioniers probeert deze band de jazz telkens een nieuwe richting in te duwen. Zo deelde het trio het podium met grootheden als Chick Corea en Europese topmusici als Paolo Fresu, Vincent Peirani en Norma Winstone. Het Rembrandt Trio is een onconventionele working band die thuis is op het ongebaande pad.

Met hun nieuwsgierige blik zijn deze muzikanten telkens op zoek naar de meest vernieuwende samenwerkingen. Dat leidde deze band langs verschillende muzikale werelden. Zo is de invloed uit het Midden-Oosten onmiskenbaar terug te horen, maar vindt ook de klassieke muziek een plek in het oeuvre van het trio. Allerminst een pianotrio in de traditionele zin van het woord dus.

Onlangs nam het trio hun zevende album op in een voormalige kerk in Amsterdam, omringd door antieke orgels. Het resultaat is ‘A Wind Invisible Sweeps Us Through The World’. De eerste single Mélodie Antique kun je alvast beluisteren!

Line-up: Rembrandt Frerichs (piano); Tony Overwater (bas) en Vinsent Planjer (slagwerk)

 

Programma:
19:00 Dinner (foyer)
19:30 Voorprogramma Young Talent: EigenGrau (gratis toegankelijk) Line-up: Simon Gelsdorf – piano; Thor Johansen – bas; Nikolas Tsangaris – drums; Jaume Pineda – sax (foyer)
20:30 Rembrandt Trio (grote zaal)
21:45 After-Party met DJ Jazz Min Lau (foyer)

Dinner&jazz:
We bieden je de mogelijkheid om vooraf een warme maaltijd te eten in de foyer. Dit kan vanaf 19:00 uur. De maaltijd kost € 13,- en is inclusief een drankje. Je kan via de ticketlink op deze pagina een ‘dinner & jazz ticket‘ boeken. Als je speciale dieetwensen hebt geef dit dan uiterlijk een dag van tevoren door via adriennewennekes@prins27.nl

Informatie Studenten- en ooievaarspas:
Reserveer je kortingticket(s) via mail info@projazz.nl . Met je pasje kun je tot 30 minuten voor aanvang concert je ticket ophalen.

Dit is een concertavond in de serie ProJazz In het Koorenhuis, een avondvullend programma met meer gevestigde namen en jong talent.

ENTREE€ 16 (normaal) / € 8 (student/ooievaarspas)

Gegevens

Datum:
vr 1 april 2022
Tijd:
20:30
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, ,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon
0649842548
E-mail
info@projazz.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
06-49842548 (ProJazz)