Laden Evenementen

« Alle Evenementen

JEF NEVE
  • Dit evenement is voorbij.

DOWNTOWN Kick Off: JEF NEVE – THAT OLD FEELING RELEASE SHOW

do 18 mei 2023 - 15:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Aan enthousiasme geen gebrek. Elk concert van pianist Jef Neve is een feestje. Dat hebben we gemerkt bij het uitverkochte concert in 2020. Reden om Jef terug te vragen voor ons ‘Downtown’ festival.
Jef Neve presenteert op donderdag 18 mei 2023 in de Grote Zaal van PAARD een nieuw project: ‘That old feeling’. De pianist komt met een nieuw album en een nieuwe live band!

‘That old feeling´draait om een goeie fles wijn, lekker eten, onder vrienden met wat kaarslicht erbij. Kortom gezelligheid en
alles wat het leven de moeite waard maakt. Denk aan de sfeer van ‘The nearness of you’. In de band horen we Teus Nobel, een fantastische trompettist met een perfecte timing. Jef en Teus hadden al eerder een vruchtbare samenwerking (100 jaar Toots Thielemans en Mysterium) en gaan daar mee door. Daarnaast doen er twee fijne vocalisten mee; Sam Merrick en Monique Harcum. De Brit Sam Merrick is een aanstormend talent met een warme stem die perfect het ‘oude gevoel’ weet te brengen. Samen met de Nick Ross Bigband heeft hij de Abbey Road studio’s van binnen gezien. Vocaliste Monique Harcum was eerder te horen bij Zap Mama.

Op Jef’s nieuwe album staan eigen werk, en songs van onder andere Marvin Gaye, Damien Rice en Paul Simon. Kom dus naar het ProJazz Downtown festival en reserveer 18 mei om 15:30 uur alvast in je agenda. Dit wordt een concert om van te genieten!

Line up:
-Jef Neve: piano
-Monique Harcum: vocals
-Sam Merrick: vocals
-Nathan Wouters: bas
-Jens Bouttery: drums
-Teus Nobel: trompet

Deze show is tot stand gekomen in samenwerking met programmapartner Paard Den Haag.

ENTREEStandaard € 30,- (incl. servicekosten)

Gegevens

Datum:
do 18 mei 2023
Tijd:
15:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
Tickets

Organisatoren

Projazz
Paard

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
070 750 34 34
Bekijk de site van Locatie