Laden Evenementen

« All Evenementen

Lizz Wright bij Pro Jazz

LIZZ WRIGHT

di 8 november - 20:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Lizz Wright ademt Amerikaanse muziek, van jazz tot spirituals en zelfs folk. Als dochter van de pastoor van de plaatselijke kerk was de zangers al op jonge leeftijd bezig muziek tot zich nemen. Lizz werd orkestleider van haar lokale kerk en leerde daar naast een lied te zingen ook de tekst te voelen. Op deze manier heeft voelt een luisteraar alle emotie die in een song zit. Zoals alleen iemand die al haar hele leven met muziek bezig is brengt Wright de klassieken en de tegenwoordige tijd bij elkaar. Dus zowel beïnvloedt door Ella als Billie, maar dan met een eenentwintigste eeuws jasje.

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar deze nieuwe datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

In 2017 werd Lizz’ laatste album Grace (geproduceerd door Joe Henry) uitgebracht. Een plaat vol covers van artiesten als Bob Dylan, Nina Simone en K.D. Lang. Maar ook met eigen werk, geschreven in samenwerking met Maia Sharp. Maar ook haar eerdere werk bleef niet onopgemerkt. Zo kwam ‘Lean In’ van album Freedom & Surrender op de zomerplaylist van Barack Obama terecht en werkte Gregory Porter ook mee aan een nummer op dezelfde plaat.

Dit concert is van PAARD en powered by ProJazz.
PAARD50/PAARDPROJAZZ10

ENTREE€ 27,50 incl. € 2,50 servicekosten

Gegevens

Datum:
di 8 november
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Organisatoren

Paard
Projazz

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
070 750 34 34
Bekijk de site van Locatie