Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KARSU

za 15 oktober 2022 - 19:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Zangeres en pianiste Karsu heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek over de hele wereld opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. Na het uitbrengen van verschillende debuutalbums, waar ze overigens in 2016 een Edison in ontvangst voor mocht nemen, tourde Karsu in vele landen en is haar ster reizende in Turkije, waar haar concerten steevast uitverkocht zijn.

Op 15 oktober 2022 gaat Karsu een onvergetelijke avond neerzetten in de Grote Zaal. Mis het niet!

Eind 2019 kwam het gelijkmatige album ‘Karsu’ uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels – en Turkstalige teksten. Hiermee deed Karsu haar eerste echte clubtour door Nederland. Ook volgde onder meer een uitgebreide tour in Turkije. Er stond een wereldtour op het programma, maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten. Ze heeft echter niet stilgezeten.

Karsu blaast kijkers en collega’s omver in Beste Zangers: ‘Ik wist niet dat ze zó goed was’

Dat Karsu van alle markten thuis is, laat wel blijken. Zo heeft ze begin 2021 een maandelijkse foodcolumn in Chantal Janzen’s magazine &C. Haar nieuwe single ‘Sonunda’ kwam binnen op nummer 1 in de Turkse charts en op 9 augustus 2021 startte haar eigen kookprogramma ‘Karsu’s Turkse Keuken’ op 24Kitchen. Ook was Karsu te zien in het programma ‘Beste Zangers’ op NPO1. Haar talent, diversiteit en spontane persoonlijkheid werden breed omarmd door de Nederlandse kijkers. Ook haar carrière in Turkije groeit en groeit; ze kreeg haar eigen muzikale talkshow, dat ze maakte voor de Turkse Netflix BluTV en doet uitverkochte shows. Maak je klaar voor een aanstekelijke muzikale show die keer op keer haar fans verrast!

Dit concert is presented by PAARD in samenwerking met ProJazz.
PAARD50#PAARDPROJAZZ10

ENTREE€ 27,50 incl. € 2,50 servicekosten

Gegevens

Datum:
za 15 oktober 2022
Tijd:
19:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
Tickets

Organisatoren

Paard
Projazz

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
070 750 34 34
Bekijk de site van Locatie