Laden Evenementen

« All Evenementen

GREYHEADS (wordt verplaatst)

zo 5 december - 16:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Deze show van GreyHeads wordt verplaatst. Zodra er een nieuwe datum is zie je dit op de website van Paard (en op die van ProJazz) staan. Ticketkopers ontvangen mail.

De Rotterdamse band GreyHeads is terug! Met hun nieuwste werk, het album Transition dat op vrijdag 3 december uitkomt, slaat de band een nieuwe route in. Voor deze plaat lieten de GreyHeads zich inspireren door Yussef Dayes en Tom Misch. Drummer Nello: “En dan met name de sound die ze gebruiken, dat is voor ons boeiend. De esthetiek, de essentie die zij terugbrengen: dat is wat ons deed bewegen – wat ons inspireerde.”  Op zondag 5 december staat GreyHeads in PAARD!

GreyHeads is een relatief jonge band, maar klinkt als een gelauwerde fusionband uit de vroege jaren zeventig. Moeiteloos mixt het vijftal funk, rock, soul, jazz en hiphop. Over alles heen hangt een authentieke zwoele seventies fusion-sfeer. Maar stilstaan doet de band niet, er zijn telkens nieuwe muzikale invloeden merkbaar. Met hun nieuwe plaat onder de arm zijn ze klaar om festivals en zalen opnieuw plat te spelen.

Het blijkt dat de band al lang en breed op North Sea Jazz gespeeld heeft, en ook in VPRO’s onvolprezen Vrije Geluiden. ‘Conservatoriumgasten’ inderdaad, en waarschijnlijk behoren ze tot de meest muzikaal onderlegde muzikanten van de avond.” 
3voor12

 

ENTREE€ 17,50 incl. 2,50 servicekosten

Gegevens

Datum:
zo 5 december
Tijd:
16:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
Tickets

Organisatoren

Paard
Projazz

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
070 750 34 34
Site:
www.paard.nl