Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

zuco 103

za 7 december 2019 - 19:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Met al 20 jaar muzikale samenwerking in de zak, is Zuco 103 pionier van het mix-match genre Brazilectro een samensmelting van samba, jazz en elektronische muziek, met invloeden uit de wereldmuziek, dub en drum ’n bass. Dat maakt Zuco de voortrekkers voor het wereldbekende genre Tropical Elektronic Music. Al sinds 1999 werkt de groep aan hun unieke sound, en anno 2019 klinkt Zuco 103 hechter dan ooit. de wilde mix van invloeden heeft zich verder verdiept tot een intense audiostorm, die live de zalen laat stuiteren van energie.

Zuco 103 begon in 1999 met zangeres Lilian Viera, toetsenist Stefan Schmid en drummer Stefan Kruger. De samenwerking ontstond door de levendige muzikantenwereld rondom acid jazz groepen zoals SFeQ en New Cool Collective. Je zou Zuco’s sound kunnen zien als een gemoderniseerde variatie van de Tropicalia-stroming in het Brazilië van eind jaren zestig. In tegenstelling tot de Braziliaanse stroming, haalde Zuco haar inspiratie uit westerse pop en rock om hun sound te vormen. Intussen heeft Zuco al Drum ‘n’ Bass en dub versneden met samba en bossa, op zo’n manier dat het verrassend dansbaar bleek. Ze stonden naast nationale festivals als Lowlands en North Sea Jazz internationaal ook op Fuji Rock in Japan en Rock Werchter.

Zaal: Kleine Zaal, PAARD

Deur open: 19:00 uur

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Paard

Gegevens

Datum:
za 7 december 2019
Tijd:
19:30
<a class="my-button-class" href="https://www.paard.nl/event/zuco-103-3/ " target="_blank">TICKETS <i class="fa fa-arrow-circle-right" aria-hidden="true"></i> </a>
VRIENDENPRIJS € 15,00 NORMAAL € 17,50 (prijzen incl. € 2,50 servicekosten)

Locatie

Paard
Prinsegracht 12 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
070 750 34 34
Website:
www.paard.nl

Organisatoren

Projazz
Paard
%d bloggers liken dit: