Laden Evenementen

« All Evenementen

Yuri Honing Acoustic Quartet – Bluebeard – nieuwe datum

vr 9 oktober 2020 za 10 oktober 2020

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

 

The Times noemde Yuri Honing “Een van de meest creatieve, onverschrokken en alerte saxofonisten van deze tijd”. Voor opeenvolgende albums werden er meerdere vijfsterrenrecensies uitgedeeld, iets wat niet vaak gebeurt. “Yuri Honing komt met zijn kwartet tot een nieuw, warm en empathisch geluid” (★★★★★ de Volkskrant) en “bij dit kwartet versmelt de muziek tot iets onbenoembaar moois” (★★★★★ Trouw), zijn maar twee van de vele prachtzinnen die we kunnen citeren. Voor zijn laatste album ‘Goldbrun’ kreeg Honing opnieuw een Edison.

Met het nieuwe theaterconcert ‘Bluebeard’ neemt Yuri Honing je mee in het hoofd van Blauwbaard. Laat je verleiden door Yuri Honing en zijn akoestische kwartet en treed binnen in het mysterieuze klanklandschap van de iconische Blauwbaard. Deze topmusici leiden je door zijn catacomben, als in een oneindig doolhof waarin je geblinddoekt ronddwaalt en je jezelf mag onder laten dompelen in fonteinen van muziek en geheime melodieën in verborgen kamers.

Bezetting: Yuri Honing – tenorsaxofoon; Wolfert Brederode – piano; Gulli Gudmundsson – contrabas; Joost Lijbaart – drums

Jong talent Koninklijk Conservatorium: Ignacio Santoro (double bass & composition) & Raul Santana (piano)

PROGRAMMA:
Er is een programma samengesteld met twee shows. Lees hier welke Covid19-maatregelen er genomen zijn.

Early show
18:00-19:00: Diner & jazz (met gereserveerde combitickets) (foyer)
                      DJ Jazz Min Lau draait groovy music

19:30-20:30: Yuri Honing Acoustic Quartet (grote zaal) 

Late show  
19:30-20:30: Diner & jazz (met gereserveerde combitickets) (foyer)
                      DJ Jazz Min Lau draait groovy music

20:30-21:15: Optreden young talent: Raul Santana – piano; Ignacio Santoro – d.bass & composition

21:15-22:15: Late show Yuri Honing Acoustic Quartet (grote zaal)

LET OP! Dit betreft een verplaatst concert met een aangepaste opzet i.v.m. Covid-19 maatregelen. Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert. Heb je eerder al ticket(s) gekocht voor dit concert? Dan ontvang je binnenkort nieuwe tickets per e-mail. De oude tickets zijn niet meer geldig.

Dinner & jazz: Voorafgaand aan de shows wordt een gezonde jazzmaaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor zijn combi-tickets te koop via onze ticketshop. Dit ticket is inclusief 1 drankje, er is keuze uit vlees of vegetarisch. Voorkeur voor vlees of vegetarisch kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert worden doorgegeven via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via onze ticketshop.

N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd,

Meer informatie info@projazz.nl

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.

(foto en video: Mariecke van der Linden)

Gegevens

Begin:
vr 9 oktober 2020
Einde:
za 10 oktober 2020
Evenement Categorieën:
, ,
Tickets
Entree: € 16,- (normaal); € 28 ( combi ticket dinner & jazz, inclusief 1 drankje); Ooievaarspas/studentenpas 50% korting

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
http://www.projazz.nl
%d bloggers liken dit: