Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yodok III + Lärmschutz

zo 24 februari 2019 - 19:30 ma 25 februari 2019 - 03:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Wat. Een. Trio. De Noorse muzikanten Kristoffer Lo (tuba/flugabone) en Tomas Järmyr (drums) perfectioneerden hun line-up met Dirk Serries, een fenomeen in de Belgische muziekwereld. De match is geen wonder: vooruitstrevendheid is de gemene deler, en muzikale grenzen zijn uit den boze.
Yodok III brengt je dan ook de meest avontuurlijke klanken waarbij uiteenlopende genres als ambient, doom, noise, klassiek op zeer ingenieuze wijze zijn verweven. Het drietal verzekert je een intense rit richting ongekende climax, eentje die bij vlagen doet denken aan een band als Godspeed You! Black Emperor. Lekker.
Lärmschutz mishandelt snaren, koper en knopjes tot de vellen erbij hangen, aan de instrumenten én aan de spelers! Hun geïmproviseerde freejazz is in your face, ongeremd en onvoorspelbaar, want geen noot is vooraf afgesproken. Integendeel! Ze zijn juist op hun best wanneer gitaar, trombone en electronica elkaar lekker dwarszitten zodat muzikanten én publiek afgemat het einde halen. Vorig jaar brachten ze wel dertien nieuwe releases uit, komend jaar nemen ze elke maand een splitcassette op met een gelijkgestemde artiest. Op deze avond lanceren ze hun februari-opbrengst: een cassettetape met Dirk Serries van Yodok III.

Paardcafé/We are public pas geldig

 

ENTREEEntree normaal € 15,-, Vriendenprijs € 12,50 - incl. € 2,50 servicekosten

Gegevens

Begin:
zo 24 februari 2019 - 19:30
Einde:
ma 25 februari 2019 - 03:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Locatie

Paardcafé
Prinsegracht 10
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
070 750 34 34
Bekijk de site van Locatie