Laden Evenementen

« All Evenementen

VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISETOUR

vr 4 december 2020 - 19:15 za 5 december 2020 - 03:00

Evenement Navigatie

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

In 2016 speelde Vanbinsbergen Playstation de grote zaal van De Nieuwe Regentes helemaal plat tijdens het Cutting Edge Jazzfestival. Dit najaar komt gitariste Corrie van Binsbergen opnieuw naar Den Haag met deze heerlijk energieke band. Dit keer in het Koorenhuis tijdens de REMISE-tour, een best-of feest langs de Nederlandse podia. De band speelt stukken uit haar rijke repertoire en nieuw werk. De naam van de tour duidt op het besluit van Van Binsbergen om zich na 2020 toe te leggen op componeren. Ze stopt met het organiseren van tournees voor bands, projecten en festivals. De trein die al sinds de start van haar eerste band Corrie en de Brokken in 1986 doordendert, gaat voorlopig de remise in. Van Vanbinsbergen Playstation verschenen drie CD’s: Live (nominatie Edison Publieksprijs 2016), Tales Without Words in 2017 en eind 2018 het album 10.

Een van de superlatieven uit de vele lovende recensies: “Frontvrouw en gitariste Corrie van Binsbergen is een soort hogepriesteres als het gaat om componeren. Vanbinsbergen Playstation is een superformatie, drijvend op magnifiek componeerwerk, sublieme uitvoeringspraktijken en ultiem luistergenot. Niet redeneren maar beleven, dát is de muziek van dit Playstation.” (JazzNu)

Line up: METE ERKER tenorsax, basklarinet MIGUEL BOELENS altsax, sopraansax MORRIS KLIPHUIS hoorn, trompet JOOST BUIS trombone, lapsteel ALBERT VAN VEENENDAAL prepared piano CORRIE VAN BINSBERGEN gitaar DION NIJLAND bas YONGA SUN drums

Programma:
19:00 Aanvang Diner
19:15 Jong jazztalent (Foyer)
20:30 uur: VANBINSBERGEN PLAYSTATION (Grote Zaal)
21:45 uur: After-party (foyer)

Dinner & Jazz: Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Dinner ticket is inclusief 1 drankje.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
Tickets aan de kassa € 8,-, op vertoon van de pas; combiticket dinner & jazz (inclusief 1 drankje, vooraf reserveren): € 20,-.

Reserveer uw combiticket: Voor een combiticket dient u in alle gevallen uw maaltijd tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert te bevestigen via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Geef ook aan of uw voorkeur uitgaat naar vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is een drankje naar keuze inbegrepen. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

KASSA OPEN: 18:45

Dit concert maakt deel uit van ‘ProJazz In het Koorenhuis’: een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

Gegevens

Begin:
vr 4 december 2020 - 19:15
Einde:
za 5 december 2020 - 03:00
Evenement Categorie:
<a class="my-button-class" href="https://www.ticketkantoor.nl/shop/vanbinsbergen " target="_blank">TICKETS <i class="fa fa-arrow-circle-right" aria-hidden="true"></i> </a>
Entree: € 14 (online) € 26 dinner & jazz (alleen online, inclusief 1 drankje), € 16 (kassa); € 8,- (Ooievaarspas/studentenpas, kassa)

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Website:
http://www.projazz.nl
%d bloggers liken dit: