Laden Evenementen

« All Evenementen

VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISETOUR

vr 4 december 2020 za 5 december 2020

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

In 2016 speelde Vanbinsbergen Playstation de grote zaal van De Nieuwe Regentes helemaal plat tijdens het Cutting Edge Jazzfestival. Dit najaar komt gitariste Corrie van Binsbergen opnieuw naar Den Haag met deze heerlijk energieke band. Dit keer in het Koorenhuis tijdens de REMISE-tour, een best-of feest langs de Nederlandse podia. De naam van de tour duidt op het besluit van Van Binsbergen om zich na 2020 toe te leggen op componeren. Ze stopt met het organiseren van tournees voor bands, projecten en festivals. De trein die al sinds de start van haar eerste band Corrie en de Brokken in 1986 doordendert, gaat voorlopig de remise in.

In het Koorenhuis speelt Playstation twee shows met twee verschillende setlists. De vroege show is vooral introspectief. Naast nieuw werk speelt de band ook stukken van Tales Without Words, het conceptalbum dat begin 2017 uitkwam, met bewerkingen van composities die Corrie van Binsbergen schreef voor haar literaire concerten. Muziek met een mysterieus randje, vol gelaagde en klankvolle werken.
De late show is meer outgoing met stukken van de eerste, energieke CD Live die genomineerd werd voor de Edison Publieksprijs 2016, delen uit de suite die Van Binsbergen voorjaar 2018 componeerde in opdracht van de Gemeente Amsterdam, én nieuw werk.

Een van de superlatieven uit de vele lovende recensies: “Frontvrouw en gitariste Corrie van Binsbergen is een soort hogepriesteres als het gaat om componeren. Vanbinsbergen Playstation is een superformatie, drijvend op magnifiek componeerwerk, sublieme uitvoeringspraktijken en ultiem luistergenot. Niet redeneren maar beleven, dát is de muziek van dit Playstation.” (JazzNu)

Line up: METE ERKER tenorsax, basklarinet MIGUEL BOELENS altsax, sopraansax MORRIS KLIPHUIS hoorn, trompet JOOST BUIS trombone, lapsteel ALBERT VAN VEENENDAAL prepared piano CORRIE VAN BINSBERGEN gitaar DION NIJLAND bas YONGA SUN drums

PROGRAMMA:
Er is een programma samengesteld met twee shows. Lees hier welke Covid19-maatregelen er genomen zijn.

Early show
18:00-19:00: Dinner & jazz (met gereserveerde combitickets) (foyer)
                      DJ Jazz Min Lau draait groovy music

19:30-20:30: Vanbinsbergen Playstation (grote zaal) 

Late show  
19:30-20:30: Dinner & jazz (met gereserveerde combitickets) (foyer)
                      DJ Jazz Min Lau draait groovy music

20:30-21:15: Optreden Jong talent t.b.a.

21:15-22:15: Late show Vanbinsbergen Playstation (grote zaal)

LET OP! Dit betreft een verplaatst concert met een aangepaste opzet i.v.m. Covid-19 maatregelen. Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert.  Heb je eerder al ticket(s) gekocht voor dit concert? Deze blijven geldig, je krijgt hierover per email bericht.

Dinner & jazz: Voorafgaand aan de shows wordt een gezonde jazzmaaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor zijn combi-tickets te koop via onze ticketshop. Dit ticket is inclusief 1 drankje, er is keuze uit vlees of vegetarisch. Voorkeur voor vlees of vegetarisch kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert worden doorgegeven via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Vermeld ook je keuze voor vlees of vegetarisch.

Super Combi: Voor deze avond is een beperkt aantal Super Combi tickets beschikbaar waarmee je heel voordelig beide shows kunt bezoeken met daarbij ook nog dinner + drankje vooraf.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via onze ticketshop.
N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Meer informatie info@projazz.nl

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis

Gegevens

Begin:
vr 4 december 2020
Einde:
za 5 december 2020
Evenement Categorieën:
,
Tickets
Entree: € 16,- (normaal); € 28 (combiticket dinner & jazz, inclusief 1 drankje); Ooievaarspas/studentenpas 50% korting; SuperCombi ticket € 36,-

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
http://www.projazz.nl
%d bloggers liken dit: