Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISETOUR (EARLY SHOW) > UITVERKOCHT

vr 4 december 2020 - 19:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

In 2016 speelde Vanbinsbergen Playstation de grote zaal van De Nieuwe Regentes helemaal plat tijdens het Cutting Edge Jazzfestival. Dit najaar komt gitariste Corrie van Binsbergen opnieuw naar Den Haag met deze heerlijk energieke band. Dit keer in het Koorenhuis tijdens de REMISE-tour, een best-of feest langs de Nederlandse podia. De naam van de tour duidt op het besluit van Van Binsbergen om zich na 2020 toe te leggen op componeren. Ze stopt met het organiseren van tournees voor bands, projecten en festivals. De trein die al sinds de start van haar eerste band Corrie en de Brokken in 1986 doordendert, gaat voorlopig de remise in.

In het Koorenhuis speelt Playstation twee shows met twee verschillende setlists. De vroege show is vooral introspectief. Naast nieuw werk speelt de band ook stukken van Tales Without Words, het conceptalbum dat begin 2017 uitkwam, met bewerkingen van composities die Corrie van Binsbergen schreef voor haar literaire concerten. Muziek met een mysterieus randje, vol gelaagde en klankvolle werken.

Een van de superlatieven uit de vele lovende recensies: “Frontvrouw en gitariste Corrie van Binsbergen is een soort hogepriesteres als het gaat om componeren. Vanbinsbergen Playstation is een superformatie, drijvend op magnifiek componeerwerk, sublieme uitvoeringspraktijken en ultiem luistergenot. Niet redeneren maar beleven, dát is de muziek van dit Playstation.” (JazzNu)

Line up: METE ERKER tenorsax, basklarinet MIGUEL BOELENS altsax, sopraansax MORRIS KLIPHUIS hoorn, trompet JOOST BUIS trombone, lapsteel ALBERT VAN VEENENDAAL prepared piano CORRIE VAN BINSBERGEN gitaar DION NIJLAND bas YONGA SUN drums

Uiteraard zorgen wij er samen met het Koorenhuis voor dat in een veilige setting van het concert kan worden genoten. Klik hier welke COVID-19 maatregelen er zijn genomen.

TICKETINFORMATIE

Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert.

SuperCombi Ticket: Kun je niet kiezen tussen de vroege show en de late show? Met het SuperCombi ticket is dat ook niet nodig! Hiermee kun je namelijk tegen een flinke korting beide shows bezoeken.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via onze ticketshop. N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis

ENTREENormale prijs € 16,- Student-/Ooievaarspas € 8,- SuperCombi ticket € 24,-

Gegevens

Datum:
vr 4 december 2020
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)