Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitfestival: Susanne Abbuehl & Wolfert Brederode

zo 5 september 2021 - 20:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

 

 

 

 

Op zondag 5 september presenteert In het Koorenhuis in het kader van het UIT festival vanaf 14:00 een divers programma voor jong en oud. Met van 20.00 – 20.30 uur in de grote zaal van het Koorenhuis: Zangeres Susanne Abbuehl & pianist Wolfert Brederode, beide betrokken bij de jazzafdeling van het Koninklijk Conservatorium.

Susanne Abbuehl is een internationaal veelgeprezen zangeres. Zij won diverse prijzen waaronder een Edison award, Swiss Music Prize, European Jazz Musician of the Year 2017, bracht albums uit op het befaamde ECM label en is een ervaren docent.

Pianist Wolfert Brederode werkt sinds 1996 als musicus en componist en heeft zich ontwikkeld tot een van de meest authentieke musici van de jongere Nederlandse generatie. Een verfijnde en gefocuste touch, zorg voor natuurlijke flow, openheid voor allerlei soorten muziek en zijn niet aflatende zoektocht naar nieuwe horizonten zijn karakteristieke kenmerken van zijn muziek.

Het totale programma vindt plaats op twee locaties: Koorenhuis en Concordia CC. Deze zijn op loopafstand en je kunt online een passe-partout bestellen (€ 5,-). Tickets zijn voor het gehele programma geldig op beide locaties. Let op: de zaal heeft i.v.m. Covid-19 een aangepaste capaciteit en bij iedere voorstelling geldt vol is vol.

Tickets en programma

Lees hier de voorwaarden mbt Covid-19

Dit concert wordt gepresenteerd door ProJazz  i.s.m. In het Koorenhuis

ENTREEPasse-partouts voor het gehele programma op beide locaties: € 5 (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Gegevens

Datum:
zo 5 september 2021
Tijd:
20:00
Evenement Tags:
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon
0649842548
E-mail
info@projazz.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
06-49842548 (ProJazz)