Laden Evenementen

« All Evenementen

Nieuwe datum – Tineke Postma Four ft. Joris Roelofs: Freya (Early Show)

vr 14 mei - 19:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Nieuwe datum voor verplaatst concert (van 26 februari naar 14 mei 2021) Al een ticket gekocht voor 26 februari? Dan krijg je van ons nog bericht. 

Saxofonist en componist Tineke Postma toert sinds 2003 internationaal als bandleider. Zij werd bekroond met vele onderscheidingen, waaronder de Buma Boy Edgar Prijs (2015) en werkte als gast met prominente musici als Esperanza Spalding, Dianne Reeves, Wayne Shorter, Richard Bona en Herbie Hancock.

Afgelopen jaar bracht zij haar nieuwe album Freya uit, haar meest persoonlijke project tot nu toe. Freya is de noordse godin van de vruchtbaarheid, de liefde en de wellust. Zij maakt ook deel uit van de mythologie van Friesland, waar Tineke is geboren: de Friezen zijn de kinderen van Freya. Met dit album brengt Tineke een eerbetoon aan het moederschap, haar jeugd in Friesland en krachtige vrouwen. 

Vanavond staat de saxofoniste op het podium met basklarinettist Joris Roelofs. Bassist Clemens van der Feen en drummer Tristan Renfrow maken het kwartet compleet.

“Postma is er met Freya in geslaagd haar meest persoonlijke stempel op de muziek te drukken en te laten horen dat ze een van de beste en meest eigenzinnige saxofonisten is van dit moment.” (Mathijs van den Berg, Jazzenzo)

line-up: Tineke Postma – altsaxofoon; Joris Roelofs – basklarinet; Clemens van der Feen – contrabas; Tristan Renfrow – drums

Uiteraard zorgen wij er samen met het Koorenhuis voor dat in een veilige setting van het concert kan worden genoten. Klik hier welke COVID-19 maatregelen er zijn genomen.

Ticketinformatie
Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via onze ticketshop. N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.

(foto Tineke Postma: Merlijn Doomernik)

 

ENTREENormale prijs € 16,- Student-/Ooievaarspas € 8,-

Gegevens

Datum:
vr 14 mei
Tijd:
19:30
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
https://www.projazz.nl

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)