Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TEUS NOBEL – LIBERTY GROUP: Journey of Man (pre-release concert)

vr 8 februari 2019 - 19:00 za 9 februari 2019 - 03:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Let op! Voor dit concert zijn alleen nog tickets aan de deur verkrijgbaar!

Trompettist Teus Nobel wordt al jaren gezien als een toonaangevende speler aan het Nederlandse jazzfirmament. Zijn albums Flow (2012), Legacy (2014) en Social Music (2016) oogsten zoveel lof dat Jazzism zelfs stelde dat ‘de toekomst van de jazz is opgestaan’.

Als voorbereiding op het nieuwe album Journey Of Man besloot Teus, 10 jaar na het voltooien van zijn jazz bachelor, alsnog een jazz-masterstudie te gaan volgen. Het artistieke onderzoek van zijn studie richtte zich op het intellectueel erfgoed van trompettist Woody Shaw en het doorontwikkelen en integreren van dit moderne en avontuurlijke jazz-vocabulaire. In 2018 studeerde Teus cum laude af en nam hij direct daarna zijn nieuwe album op, met musici waarmee hij al jaren optrekt. Het open, modale karakter van veel van de composities op Journey Of Man geven zijn Liberty Group alle vrijheid om tot de meest pure vorm van geïmproviseerde muziek te komen: dat gebied waar elke seconde muzikale beslissingen genomen kunnen worden die composities compleet op zijn kop zetten.

Teus Nobel tourde over de hele wereld: van Canada tot Ghana, van Brazilië tot Rusland. Hij speelde met o.a. Frank McComb (US), Jef Neve (B), Hans Dulfer, Jazzorchestra Of The Concertgebouw, Ntjam Rosie, Frazey Ford (CAN) en vele anderen.

Teus Nobel Liberty Group: Teus Nobel – trompet/flugelhorn; Alexander van Popta – piano; Jeroen Vierdag – bas; Tuur Moens – drums

www.teusnobel-music.nl

Programma:

19:00 Aanvang diner

19:15 Jong jazztalent (Foyer)

20:30 Teus Nobel Liberty Group (Grote Zaal)

21:45 After-party met DJ Jazz Min Lau (foyer)

Dinner & Jazz Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: Tickets aan de kassa € 8,-, op vertoon van de pas ; combiticket dinner & jazz  (inclusief drankje): € 20,-.
Reserveer uw combiticket: Voor een combiticket dient u uw maaltijd tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert te bevestigen via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Geef ook aan of uw voorkeur uitgaat naar vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is een drankje naar keuze inbegrepen. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

KASSA OPEN: 18:45 UUR

Dit concert maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer

 

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
vr 8 februari 2019 - 19:00
Einde:
za 9 februari 2019 - 03:00
Evenement Categorie:
<a class="my-button-class" href="https://www.ticketkantoor.nl/shop/nobel " target="_blank">TICKETS <i class="fa fa-arrow-circle-right" aria-hidden="true"></i> </a>
Entree: € 14 (online) € 26 dinner & jazz (alleen online, inclusief 1 drankje), € 16 (kassa) - € 8 (Ooievaarspas/studentenpas)

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Website:
http://www.projazz.nl
%d bloggers liken dit: