Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Robert Koemans: CROSS – extra concert (early show)

vr 17 september - 19:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Let op! Dit extra concert is later toegevoegd. Al een ticket gekocht? Check dan op je ticket hoe laat je verwacht wordt in het Koorenhuis. 

Robert Koemans
De Rotterdamse pianist en componist Robert Koemans verdiende zijn sporen als side-man en bandleider van Coal Harbour. Met die band presenteerde hij zijn eerste wapenfeit als componist: het goed ontvangen debuut JOLT. Jazzism schreef over de plaat: “Koemans toont zich een uitstekend arrangeur en een interessante componist. Ongetwijfeld komt er nog meer moois van hem.” En dat moois kwam er in het voorjaar van 2020: Robert Koemans presenteerde het nieuwe album CROSS, zijn eerste project onder eigen naam.

CROSS
Na schrijfkilometers voor grotere bands te hebben gemaakt, zocht Robert meer vrijheid in een kleinere bezetting met een grotere rol voor de piano. Het resultaat is CROSS. Het album wisselt dromerige, verstilde soundscapes af met frisse ritmische composities, pure zen-momenten met rauwe passages die schuren maar nooit te abstract worden.
De line-up voor CROSS was al snel compleet. Bassist Alessandro Fongaro en drummer Willem Romers bleken van meet af aan de ultieme medespelers om Roberts muzikale breedte en ideeën uit te werken. De muziek van het trio is een onderzoek naar muzikale interactie waarin alle instrumenten een gelijkwaardige rol hebben.

Bezetting: Robert Koemans – piano; Alessandro Fongaro – contrabas; Willem Romers – drums

Informatie Studenten- en ooievaarspas:
Reserveer je kortingticket(s) via mail info@projazz.nl . Met je pasje kun je tot 30 minuten voor aanvang concert je ticket ophalen.

Kassa open: 18:30 uur

Lees hier de voorwaarden mbt Covid-19

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.

ENTREENormale prijs € 14,- Student-/Ooievaarspas € 7,-

Gegevens

Datum:
vr 17 september
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
https://www.projazz.nl

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)