Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenement Navigatie

  • Dit evenement is voorbij.

Ntjam Rosie & Smandem. ELLE (REWORKED)

do 16 november 2023 - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Early birds beschikbaar (op=op)

In 2010 opende Ntjam Rosie’s tweede album ELLE vele deuren voor haar. Twaalf jaar later weerklinkt het nog altijd haar eigenzinnige visie op jazz en soul en haar eigen karakteristieke geluid. Destijds wilde zij zichzelf bewijzen, gezien en gehoord worden.  Inmiddels heeft ze dat kunnen loslaten en kijkt ze graag met een frisse blik naar nieuwe muzikale mogelijkheden, nieuwe sounds en nieuwe energie. Met die reden besloot ze met de jongemannen van SMANDEM. een selectie van songs van ELLE onderhanden te nemen en naar het heden brengen. Hoe zouden ze klinken door de handen en oren van een nieuwe generatie muzikanten?  Het resultaat is tegelijk energiek en loom en tegelijk ruw en zacht.

De EP ELLE – Reworked verscheen in April 2023. Sindsdien zijn Ntjam Rosie & SMANDEM. te zien en te horen in clubs door heel Nederland.

Dit is een concertavond van ProJazz en Het Koorenhuis. Naast het main concert in de Grote zaal is er een (gratis) voorprogramma met Young Talent (om 19:30 in de foyer), en de mogelijkheid om vooraf een dinner te boeken. Na afloop is er een after-party met DJ.

Programma:
19:00 Deur open/start dinner
19:30 Young Talent Trompettist Niccolò Angioni: Na⁵ – foyer
20:30 Ntjam Rosie/Smandem – Grote zaal
Afterparty met DJ Jen Min Lau

 

LINE-UP van de band Na⁵ in het gratis voorprogramma:
Niccolò Angioni (Italy) – trumpet, synths

Pablo Cruz (Cuba) – saxophone
Aseo Friesacher – piano
Arjun Ramdas – double bass
Nikolas Tsangaris – Drums

Na⁵ won de Just Jazz Competition 2023. De band combineert moderne, historische en electronische instrumenten. Bandleider Angioni vindt zijn inspiratie van Bach tot Ravel, en van Kenny Wheeler tot Ambrose Akinmusire. Verwacht een melting pot aan creativiteit en stijlen!


ENTREENormaal € 20,- , Early Birds € 17,- , Dinner&Jazz € 34,- , Studenten-/Ooievaarspas € 10,50 , Dinner&Jazz Studentenpas € 24,50

Gegevens

Datum:
do 16 november 2023
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon
0649842548
E-mail
info@projazz.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Koorenhuis