Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openingsconcert Mondriaan Jazz: Shai Maestro Trio uitverkocht!

vr 12 oktober 2018 - 19:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Op vrijdag 12 oktober 2018, aan de vooravond van de grote festivaldag van Mondriaan Jazz, presenteert ProJazz in samenwerking met het festival een gezamenlijk openingsconcert van Shai Maestro Trio in de intieme zaal van het Koorenhuis.

Shai Maestro mag dan een aankomende grootheid van de piano-jazz zijn – hem omschrijven als jazz-pianist zegt nog niks over zijn oneindige talent en grensoverschrijdende benadering van muziek. Hij was een wonderkind in zijn geboorteland Israël en begon daarom ook aan de top: als lid van de band van bassist Avishai Cohen. Ondertussen is hij talloze optredens verder, en tegenwoordig leider van zijn eigen jazz-trio met bassist Barak Mori en drummer Ofri Nehemya. Onlangs werd het trio gecontracteerd op het befaamde ECM label.

Programma:

19:00 Aanvang Diner

19:15 Jong jazztalent: (foyer)

20:30 uur: Shai Maestro Trio (Grote Zaal)

21:45 uur: After-party (foyer) ft. DJ Jazz Min Lau

Voorprogramma: Lorenzo Ditta Quartet
Bezetting: Luka van de Pol, alto sax – Lorenzo Ditta, piano – Raphael Royer, double bass – Nitin Parree, drums

Dinner & Jazz
Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is ook een drankje naar keuze inbegrepen.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
Tickets aan de kassa € 8,50 op vertoon van de pas ; combiticket dinner & jazz  (inclusief drankje): € 19,50. Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

Informatie voor bezoekers van Mondriaan Jazz:
De concertavond met het Shai Maestro Trio is gratis toegankelijk voor kaartkopers van Mondriaan Jazz en dient van tevoren gereserveerd te worden via info@paard.nl. Let op: er zijn slechts 50 plekken beschikbaar. het is mogelijk om vooraf in de foyer een hapje te eten. Een dinerticket kost € 11,- (incl. drankje) en kan tot uiterlijk 2 dagen voor het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl.

Dit concert maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

Locatie: In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

VOORVERKOOP VAN DIT CONCERT IS NIET MEER MOGELIJK. INCIDENTEEL KOMEN ER OP DE AVOND ZELF NOG KAARTEN RETOUR; DEZE ZIJN DAN WEER BESCHIKBAAR VOOR VERKOOP.

 

Gegevens

Datum:
vr 12 oktober 2018
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:
Tickets
Entree: € 15,- (online), € 17,- (kassa). Combiticket dinner vooraf & jazz (inclusief 1 drankje): € 26,-. Kortingsprijzen en bezoekers Mondriaan Jazz: zie boven

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
http://www.projazz.nl
%d bloggers liken dit: