Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LICKS & BRAINS & ERIC VLOEIMANS

do 16 mei 2019 - 20:00 vr 17 mei 2019 - 04:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans zet de recente samenwerking voort met de bijzondere big band Licks & Brains uit voor een concert met spetterende nieuwe versies van zijn eigen muziek, in speciale nieuwe arrangementen. Het indrukwekkende repertoire van Licks & Brains wordt uiteraard niet achterwege gelaten. De 18-koppige band maakt een aantrekkelijke dansbare mix van jazz in de blender met een fikse dosis soul, funk en dance: deze bigband staat helemaal met de benen in 2019 en werkte al eerder samen met Benjamin Herman, Joseph Bowie (Defunkt), Anton Goudsmit en remixers Kraak & Smaak.

De composities van Vloeimans worden in een swingende bigband jas gestoken, met als resultaat een hele nieuwe sfeer en energie rondom zijn muziek. ‘De bijzondere aanpak, energie en sound van Licks & Brains creëert een hele nieuwe sfeer rond mijn muziek’, aldus Vloeimans. Saxofonist, dirigent en arrangeur Rolf Delfos van Licks & Brains over deze unieke samenwerking: ‘Met de stukken van Vloeimans verkennen we nieuwe muzikale paden waar andere big bands zich doorgaans niet aan wagen’. Niet zo gek dus dat de mannen van Licks & Brains laaiend enthousiast zijn over deze samensmelting.

 

 

 

 

 

 

“Die lijnen pasten elkaar als het patroon van een complexe Noorse trui. Dat leidde tot een ideale versmelting.” Redbad.nl

Dit concert is presented by PAARD en ProJazz

ENTREEEntree: € 20,- , Vrienden Paard € 17,50, entreeprijs is inclusief € 2,50 servicekosten

Gegevens

Begin:
do 16 mei 2019 - 20:00
Einde:
vr 17 mei 2019 - 04:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon
0649842548
E-mail
info@projazz.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
070 750 34 34
Bekijk de site van Locatie