Laden Evenementen

« All Evenementen

KAPOK – THE LONG WAY HOME TOUR + after-party met DJ Jazz Min Lau

vr 17 december - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Kapok gaat stoppen! Sinds de oprichting in 2011 heeft dit onconventionele trio een eigen muzikaal universum opgebouwd, vier albums gemaakt, prijzen gewonnen en ontelbare concerten gespeeld in Nederland en daarbuiten. Kapok is een begrip geworden in de Nederlandse jazz en impro. Maar na negen jaar intensieve samenwerking begonnen Timon Koomen, Remco Menting en Morris Kliphuis nieuwsgierig te worden naar andere uitdagingen – en daarom zal Kapok dit seizoen zijn allerlaatste tournee spelen.

Met The Long Way Home Tour is het unieke geluid van Kapok voor de allerlaatste keer te horen. Een dwarsdoorsnede van oud en nieuw repertoire vloeit moeiteloos over in vrije improvisaties. Het ijzersterke samenspel gecombineerd met een rijke fantasie en gevoel voor humor zorgt ervoor dat elk concert een bijzondere trip is. 

Laat je voor de allerlaatste keer verrassen door de eigenzinnige combinatie van drums, gitaar en hoorn. Hoor wat er allemaal mogelijk is door jaren van toewijding en intensief samenspel en beleef samen muziek in het moment.

(Foto: Anouk van Kalmthout)

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.

ENTREE€ 16 (normaal)/ € 8 (student/ooievaarspas)

Gegevens

Datum:
vr 17 december
Tijd:
20:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
https://www.projazz.nl

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)