Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KAPOK – THE LONG WAY HOME TOUR – GECANCELD

vr 17 december 2021 - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Helaas hebben we deze concertavond moeten cancelen. Al een ticket gekocht? Dan krijg je binnenkort automatisch bericht van ons.

Kapok gaat stoppen! Sinds de oprichting in 2011 heeft dit onconventionele trio een eigen muzikaal universum opgebouwd, vier albums gemaakt, prijzen gewonnen en ontelbare concerten gespeeld in Nederland en daarbuiten. Kapok is een begrip geworden in de Nederlandse jazz en impro. Maar na negen jaar intensieve samenwerking begonnen Timon Koomen, Remco Menting en Morris Kliphuis nieuwsgierig te worden naar andere uitdagingen – en daarom zal Kapok dit seizoen zijn allerlaatste tournee spelen.

Met The Long Way Home Tour is het unieke geluid van Kapok voor de allerlaatste keer te horen. Een dwarsdoorsnede van oud en nieuw repertoire vloeit moeiteloos over in vrije improvisaties. Het ijzersterke samenspel gecombineerd met een rijke fantasie en gevoel voor humor zorgt ervoor dat elk concert een bijzondere trip is. 

Laat je voor de allerlaatste keer verrassen door de eigenzinnige combinatie van drums, gitaar en hoorn. Hoor wat er allemaal mogelijk is door jaren van toewijding en intensief samenspel en beleef samen muziek in het moment.

(Foto: Anouk van Kalmthout)

PROGRAMMA

19:30 support act: EigenGrau ft. Kristians Kalva. Line-up: Simon Gelsdorf: piano; Thor Johansen: bas;
Nikolas Tsangaris: drums; Kristians Kalva: trompet (foyer)
20:30 Kapok (grote zaal)
21:45 After-Party met DJ Jazz Min Lau (foyer)

Informatie Studenten- en ooievaarspas:
Reserveer je kortingticket(s) via mail info@projazz.nl . Met je pasje kun je tot 30 minuten voor aanvang concert je ticket ophalen.

KASSA OPEN: 19:00 UUR

Info Koorenhuis over Covid-19 beleid

Deze concertavond wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.

ENTREE€ 16 (normaal)/ € 8 (student/ooievaarspas)

Gegevens

Datum:
vr 17 december 2021
Tijd:
20:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon
0649842548
E-mail
info@projazz.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
06-49842548 (ProJazz)