Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IKARAI x SANNE RAMBAGS x V&J Visuals PRESENT MURAKAMI (EARLY SHOW)

vr 20 november 2020 - 19:30 21:15

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

In Murakami neemt Ikarai het publiek mee in de geest van de Japanse schrijver Haruki Murakami om zo op een driedimensionale manier zijn wereldberoemde roman Kafka On The Shore te ervaren. In een bijzondere samenwerking met vocaliste Sanne Rambags en visual artist V&J geven zij een nieuwe draai aan Murakami’s verhaal.

Ikarai laat de werelden van klassieke compositie en improvisatie samen komen als een soundtrack voor een woordloos verhaal, dat zij met uitsluitend eigen werk tot leven brengen. Voorheen deden zijn dit met verve met onder meer hun show Muhammad rondom de legendarische bokser Muhammad Ali.

Ditmaal nemen zij het prachtige boek Kafka On The Shore van Haruki Murakami onder handen, waarin de jonge Kafka zijn ouderlijk huis ontvlucht vanwege de sombere voorspellingen van zijn vader. Zijn reis brengt hem naar het oosten van Japan, maar ook daar ondervindt hij dat sommige voorspellingen onontkoombaar zijn.

In Murakami versmelten improvisatie, compositie en vertelling samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving.

Bezetting:
Sanne Rambags – vocals, Julian Schneemann – piano, Jeroen Batterink – drums, Tessel Hersbach – viool, Yanna Pelser – altviool, Bence Huszar – cello, Camiel Jansen – contrabas, Bas ten Berge – visuals

PROGRAMMA:

18:00  Dinner (foyer, met gereserveerde dinner tickets)

18:30  jong talent t.b.a. (foyer)

19:10  Deur open grote zaal

19:30  Ikarai X Sanne Rambags

20:30  Einde programma

Uiteraard zorgen wij er samen met het Koorenhuis voor dat in een veilige setting van het concert kan worden genoten. Klik hier welke COVID-19 maatregelen er zijn genomen.

TICKETINFORMATIE

Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via onze ticketshop. N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.

 

 

ENTREENormale prijs €16,- Student-/Ooievaarspas € 8-

Gegevens

Datum:
vr 20 november 2020
Tijd:
19:30 21:15
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
https://www.projazz.nl

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)