Laden Evenementen

« All Evenementen

IKARAI x SANNE RAMBAGS x V&J Visuals PRESENT MURAKAMI

vr 20 november 2020 - 19:15 za 21 november 2020 - 03:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

In Murakami neemt Ikarai het publiek mee in de geest van de Japanse schrijver Haruki Murakami om zo op een driedimensionale manier zijn wereldberoemde roman Kafka On The Shore te ervaren. In een bijzondere samenwerking met vocaliste Sanne Rambags en visual artist V&J geven zij een nieuwe draai aan Murakami’s verhaal.

Ikarai laat de werelden van klassieke compositie en improvisatie samen komen als een soundtrack voor een woordloos verhaal, dat zij met uitsluitend eigen werk tot leven brengen. Voorheen deden zijn dit met verve met onder meer hun show Muhammad rondom de legendarische bokser Muhammad Ali.

Ditmaal nemen zij het prachtige boek Kafka On The Shore van Haruki Murakami onder handen, waarin de jonge Kafka zijn ouderlijk huis ontvlucht vanwege de sombere voorspellingen van zijn vader. Zijn reis brengt hem naar het oosten van Japan, maar ook daar ondervindt hij dat sommige voorspellingen onontkoombaar zijn.

In Murakami versmelten improvisatie, compositie en vertelling samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving.

Bezetting:
Sanne Rambags – vocals, Julian Schneemann – piano, Jeroen Batterink – drums, Tessel Hersbach – viool, Yanna Pelser – altviool, Bence Huszar – cello, Camiel Jansen – contrabas, Bas ten Berge – visuals

Dinner & Jazz: Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazzmaaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Dinner ticket is inclusief 1 drankje.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: Tickets aan de kassa € 8,-, op vertoon van de pas; combiticket dinner & jazz (inclusief 1 drankje, vooraf reserveren): € 20,-.

Reserveer uw combiticket: Voor een combiticket dient u in alle gevallen uw maaltijd tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert te bevestigen via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Geef ook aan of uw voorkeur uitgaat naar vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is een drankje naar keuze inbegrepen. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

KASSA OPEN: 18:45

Dit concert is een samenwerking tussen ProJazz en het Koorenhuis: een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

 

 

Gegevens

Begin:
vr 20 november 2020 - 19:15
Einde:
za 21 november 2020 - 03:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,
<a class="my-button-class" href="https://www.ticketkantoor.nl/shop/ikarai " target="_blank">TICKETS <i class="fa fa-arrow-circle-right" aria-hidden="true"></i> </a>
Entree: € 14 (online) € 26 dinner & jazz (alleen online, inclusief 1 drankje), € 16 (kassa) € 8,- (Ooievaarspas/studentenpas)

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
06-49842548 (ProJazz)

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Website:
http://www.projazz.nl
%d bloggers liken dit: