Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gnawa Festival – Mehdi Nassouli, Omri Mor, Karim Ziad feat. Metropole Orkest – GEANNULEERD

za 11 september 2021 - 20:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Door overmacht is dit concert helaas komen te vervallen. Kaartkopers worden door Amare zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Metropole Orkest duikt in de wereld van de Gnawa, een rijk Marokkaans repertoire van oude spirituele, trance-opwekkende liederen en ritmes. The world’s leading pop & jazz orchestra gaat de samenwerking aan met de nieuwe generatie Gnawa-artiesten: Karim Ziad, Mehdi Nassouli & Omri Mor. De drummer, multi-instrumentalist en pianist smelten Gnawa, jazz en andere wereldse klanken samen op hun nieuwe album ASSALA. Met het Metropole Orkest onder leiding van Tom Cohen geven ze hier deze avond extra verdieping aan. Cohen staat er om bekend Arabische en Westerse muziek samen te laten smelten in spectaculaire orkestrale producties.

In eerdere edities van het festival maakten Maalems Hamid el Kasri, Mehdi Nassouli, Reda Stitou en Hind Ennaira Den Haag al warm voor de Gnawa-muziek, naast bands als Shakuar, Kel Assouf en Bombino. Het programma voor aankomende editie houden we nog even geheim, maar beloofd als vanouds weer een spektakel te worden. Het Gnawafestival Den Haag is een initiatief van Stichting Multicultureel Jongerengeluid in samenwerking met Het Nationale Theater, Zuiderstrandtheater, PAARD, Korzo Theater en ProJazz The Hague.

 

 

ENTREE

Gegevens

Datum:
za 11 september 2021
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
Tickets

Organisatoren

Projazz
Amare

Locatie

Amare
Spuiplein 150
Den Haag, Zuid-Holland 2511 DG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie