Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ESTHER VAN HEES & MATEUSZ PULAWSKI

zo 11 december 2016 - 15:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Dit concert is UITVERKOCHT.
Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Mail dit dan met uw telefoonnummer naar administratie@projazz.nl. Als er kaartjes beschikbaar komen dan nemen we contact op.

Regentessekwartier, Den Haag (huiskamerconcert).

Esther en Mateusz zijn een jong jazzduo die door middel van het vertrouwde geluid van gitaar en zang een regenboog van muzikale genres beschildert. Van Argentijnse liederen, pop- en jazzstandards en liedjes uit musicals naar hun eigen werk en de avant-garde. Alles versierd met prachtige teksten en, heel vaak ter plekke verzonnen, ontroerende arrangementen.

Esther Van Hees en Mateusz Pulawski leerden elkaar enkele jaren geleden kennen op een jamsessie in Amsterdam. Hun avant garde benadering van traditionele duojazz in de stijl van Joe Pass en Ella Fitzgerald is opmerkelijk en wordt steeds sterker.
Naast eigen werk spelen Esther en Mateusz ook bewerkingen van standards en de muziek van Bill Evans. Het duo won tijdens de halve finale van de Keep an Eye International Jazz Award de aanmoedigingsprijs. De jury prees hun opmerkelijke samenspel en originaliteit. In april 2016 bracht het duo hun eerste album uit, opgenomen in Parijs, met als thema de moeilijke zoektocht naar de liefde. Het album ontving mooie recensies van de Nederlandse jazzpers. Op dit moment werken Esther en Mateusz aan hun nieuwe CD, die ergens volgend jaar zal verschijnen.

Esther van Hees (zang), Mateusz Pulawski (gitaar)

Entree: € 10,- (incl. drankje)

Voor dit concert is reserveren vereist. Stuur een email naar administratie@projazz.nl met daarin je naam, emailadres, telefoonnummer en om hoeveel kaarten het gaat. Je reservering is definitief zodra deze door ons is bevestigd. Samen met de bevestiging ontvang je ook het adres van de locatie.

ENTREE

Gegevens

Datum:
zo 11 december 2016
Tijd:
15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: