Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eric Vloeimans’ Gatecrash

do 5 maart 2020 - 20:30 vr 6 maart 2020 - 02:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Van hypnotiserende jazzfunk tot gloedvolle ballads en krachtige solo’s: Eric Vloeimans pakt flink uit met zijn elektrische band Gatecrash. De Nederlandse trompettist behoort tot de top van de Europese jazz en bezit een ‘schitterende toon die met de jaren alleen maar veelzijdiger is geworden’, aldus de Volkskrant. Pianist Jeroen van Vliet, die in 2015 de prestigieuze Buma Boy Edgar Prijs won, speelt een glansrol op Fender Rhodes. In 2016 gaf Gatecrash in Den Haag een dampend optreden voor een bomvolle zaal op het Cutting Edge Jazzfestival. Op 5 maart 2020 presenteren deze vier eigenzinnige heren in het Paard nieuw materiaal.

Bezetting: Eric Vloeimans (trompet)
Jeroen van Vliet (fender rhodes)
Gulli Gudmundsson (basgitaar)
Jasper van Hulten (drums)

 

Locatie: Paard (kleine zaal)

Dit concert wordt gepresenteerd i.s.m. Paard

Gegevens

Begin:
do 5 maart 2020 - 20:30
Einde:
vr 6 maart 2020 - 02:00
Evenement Categorie:
TICKETS
Entree: € 25,00 (incl. € 2,50 servicekosten); € 12,50 ((studenten-/Ooievaarspas/CJP))

Locatie

Paard
Prinsegracht 12 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
070 750 34 34
Website:
www.paard.nl

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Website:
http://www.projazz.nl

Alle concerten tot en met 1 juni afgelast

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot 1 juni.
Concerten die in die periode bij ProJazz gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden.

Bedankt voor jullie begrip!
Het ProJazz team

%d bloggers liken dit: