Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ECM Artists in Concert – MARCIN WASILEWSKI TRIO

vr 26 januari 2018 - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Marcin Wasilewski vormt samen met Sławomir Kurkiewicz en Michał Miśkiewicz een virtuoos trio dat de ene na de andere award binnensleept: ‘Beste Jazzartiest’, ‘Golden Album’, en ‘Album Of The Year’ om er maar wat te noemen. Met het winnen van de Paul Acket Award wisten de heren ook op het North Sea Jazz-festival in de prijzen te vallen.
Het is dan ook niet overdreven om te concluderen dat de groep zich mag scharen onder de beste jazzbands van dit moment. IN: Iedere show raken zij het publiek met virtuoos spel in avontuurlijk gespeelde composities. Met het uitbrengen van het laatste album ‘Spark Of Life’ trakteren de heren je op een portie eigenzinnige lyrische jazz – een sound die naadloos past bij het label waarop het is uitgebracht, namelijk het befaamde ECM-label.

“Gelijk al bij de eerste aanslagen op de piano van Wasilewski wist hij precies die vervoering te raken die zijn spel zo buitengewoon maakt. Hij is een man die de toetsen soms op een fluwelen manier weet te bespelen en daarmee alle emoties laat vloeien.”- WritteninMusic

CONCERT MET ZITPLAATSEN. ZAAL: GROTE ZAAL

ENTREEEntree: € 17,50, Early Bird: € 12,50. Prijzen zijn excl, € 2,50 servicekosten

Gegevens

Datum:
vr 26 januari 2018
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon:
0649842548
E-mail:
info@projazz.nl
Site:
https://www.projazz.nl

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
070 750 34 34
Site:
www.paard.nl