Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cor Bakker & Fay Claassen: Cor – i – Fay – UITVERKOCHT!

zo 3 februari 2019 - 14:30 ma 4 februari 2019 - 02:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Fay Claassen en Cor Bakker, een bijzonder muzikaal duo.

In dit programma gaat het om prachtige Nederlandse liedjes, bekende jazzy ballads en komische verhalen uit beider levens. Cor Bakker werd al vanaf de eerste keer dat hij met Fay Claassen optrad door haar overrompeld: “Ik weet niet wat er met me gebeurde, ik zou wel eens een hersenscan van mezelf willen hebben van dat moment, want midden in een lied werd ik door haar stem zo geraakt dat de tranen kwamen en maar bleven komen. Emotionele incontinentie. Voor mij heel bizar. Nog nooit meegemaakt.”

Fay Claassen heeft het wonderbaarlijke talent dat zij kan zingen met de sound van een instrument. Het idee voor een duo bestond bij Fay ook al een tijdje en was na de eerste kennismaking met Cor ook meteen haar grote wens. “We zijn twee muzikale handen op één buik. Als we ideeën uitwisselen dan komt er een stroom van onuitputtelijke energie van Cor los. Met zijn ervaring voelt hij muziek feilloos aan. Er gebeuren tijdens een concert met hem ook altijd spannende dingen. En ….. door de samenwerking met Cor ben ik verliefd geraakt op het zingen van Nederlandse liedjes. Ook nog nooit meegemaakt.”

De kennismaking van Cor en Fay heeft nu geleid tot het programma: Cor-I-Fay. Samen staan ze garant voor een topmiddag waarin ze niet alleen hun publiek uitdagen maar ook elkaar.

Cor Bakker is bekend van zijn eigen TV programma’s maar ook van zijn samenwerking met Paul de Leeuw. Hij begeleidde vele internationale sterren zoals Shirley Bassey en Oleta Adams. Fay Claassen geeft masterclasses jazz-zang, stond diverse keren op het North Sea Jazz Festival, en werkte eerder met Rita Reys, Barry Harris en Toots Thielemans.

BEZETTING: Cor Bakker (piano), Fay Claassen (zang)

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
zo 3 februari 2019 - 14:30
Einde:
ma 4 februari 2019 - 02:00
Evenement Categorie:
TICKETS
Entree: € 18,-, Ooievaarspas/studentenpas: € 9,- ENTREEPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE.

Locatie

Theater Dakota
Zuidlarenstraat 57 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
070 326 55 09
Website:
http://www.theaterdakota.nl/

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Website:
http://www.projazz.nl
%d bloggers liken dit: