Laden Evenementen

« All Evenementen

Café Marrakesh: Marmoucha Orchestra feat. Hamid Ajbar

zo 24 oktober - 20:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Tijdens Café Marrakesh geniet je van een optimale en kleurrijke samensmelting van diverse muziekstijlen uit Marokko, met de Spaans/Marokkaanse gastmuzikant Hamid Ajbar.

Deze avond staat geheel in het teken van Chaabi, Malhun, Sufi en Arabo- Andalusische muziek: een mix van stijlen uit de Marokkaanse muziekgeschiedenis waarin invloeden doorklinken uit de Berberse, Arabische, Afrikaanse en westerse muziek. Een aantal musici van het Marmoucha Orchestra en Hamid Ajbar gaat diverse (sub)stijlen van traditionele en moderne Marokkaanse muziekstukken presenteren.

Hamid Ajbar
Hij werd geboren in Chefchaouen in Marokko en ontdekte al op jonge leeftijd zijn muzikale talent. Hamid Ajbar won verschillende keren de nationale prijs voor Andalusische zang en daar zit ook zijn specialiteit, maar voor deze avond zal Ajbar verschillende liederen zingen uit Marokko.

Over Café Marrakesh
Café Marrakesh is voor iedereen die de Marokkaanse muziek een warm hart toedraagt of er nieuwsgierig naar is. Tijdens Café Marrakesh verwelkomt Marmoucha bekende Marokkaanse sterren waar veel Nederlandse jongeren naar luisteren. Zij worden begeleid door het Marmoucha Collective, dat zich vooraf verdiept in het repertoire.

Dit concert komt tot stand in samenwerking met Amare.

ENTREENormaal € 18,-, jongeren t/m 26 jaar € 10,-

Gegevens

Datum:
zo 24 oktober
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Organisatoren

Projazz
Amare

Locatie

Nieuwe Kerk
Spui 175
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
070 88 00 333
Site:
https://www.amare.nl