Laden Evenementen

« All Evenementen

BRUUT! + ANTON GOUDSMIT

vr 12 juni 2020 - 20:00 za 13 juni 2020 - 03:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

De Nederlandse jazzgiganten van BRUUT! en de meest onnavolgbare gitarist van de Lage Landen Anton Goudsmit gaan surfen. De vijf heren doken in hun grootouders’ platenkasten en stortten zich op de surfmuziek uit de jaren 60. Hits van o.a. Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonautsen Benny Joy worden afgestoft en stevig onder handen genomen. Met deze herontdekte surfsound maakten de heren bovendien eigen, jazzy nummers voor deze nieuwe supergroep. Noem het The Beach Boys on steroids, North Sea Surf!

Paard, kleine zaal.

Georganiseerd i.s.m. Paard

Gegevens

Begin:
vr 12 juni 2020 - 20:00
Einde:
za 13 juni 2020 - 03:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
TICKETS
Entree: € 17,50 (incl. servicekosten), € 8,75 (studenten-/ooievaarspas)

Locatie

Paard
Prinsegracht 12 Den Haag,+ Google Maps
Telefoon:
070 750 34 34
Website:
www.paard.nl

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Website:
http://www.projazz.nl

Alle concerten tot en met 1 juni afgelast

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot 1 juni.
Concerten die in die periode bij ProJazz gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden.

Bedankt voor jullie begrip!
Het ProJazz team

%d bloggers liken dit: