Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Artvark Saxophone Quartet: ‘Trance’

vr 9 maart 2018 - 19:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Na vijf jaar afwezigheid is ProJazz weer terug in het Koorenhuis! Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer. Op vrijdag 9 maart trappen we meteen goed af met het Artvark Saxophone Quartet en hun nieuwste programma ‘Trance’.

Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Voortdurend op zoek naar nieuwe wegen, toerde het kwartet de afgelopen jaren met zeer uiteenlopende artiesten, waaronder Ntjam Rosie, Claron McFadden, Kasper van Kooten en Ellen ten Damme.  Dit seizoen speelt Artvark “eigen werk”, onder andere van het nieuwste album TRANCE, met als inspirerende ondertitel: een symfonisch gedicht voor vier varkens.

Bezetting: Rolf Delfos, Bart Wirtz (altsax), Mete Erker (tenorsax), Peter Broekhuizen (baritonsax)

Na het concert van Artvark is er nog een afterparty met DJ Jazz Min Lau die de lekkerste jazzyfunky platen draait!

Programma:

19:30 uur: jong jazztalent: Olivier van Niekerk (gitaar) Trio (foyer)

20:30 uur: Artvark Saxophone Quartet: ‘Trance’ (Grote Zaal)

22:15 uur: After-party ft. DJ Jazz Min Lau (foyer)

 Dinner & Jazz

Vanaf 19:00 uur wordt een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is ook een drankje naar keuze inbegrepen.

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dinner. 

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: het is mogelijk een combi-ticket te kopen voor dinner & jazz tegen een meerprijs van € 11,- per ticket (inclusief drankje). Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

 

 

Gegevens

Datum:
vr 9 maart 2018
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
TICKETS
Tickets alleen nog aan de deur, Kassa open: 19:30 uur. € 16,- (normaal), € 8,- (studentenpas/Ooievaarspas)

Organisator

Projazz
Telefoon:
0619258011
E-mail:
info@projazz.nl
Website:
http://www.projazz.nl

Alle concerten tot en met 1 juni afgelast

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot 1 juni.
Concerten die in die periode bij ProJazz gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden.

Bedankt voor jullie begrip!
Het ProJazz team

%d bloggers liken dit: