Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Artvark Saxophone Quartet: ‘Trance’

vr 9 maart 2018 - 19:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Na vijf jaar afwezigheid is ProJazz weer terug in het Koorenhuis! Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer. Op vrijdag 9 maart trappen we meteen goed af met het Artvark Saxophone Quartet en hun nieuwste programma ‘Trance’.

Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Voortdurend op zoek naar nieuwe wegen, toerde het kwartet de afgelopen jaren met zeer uiteenlopende artiesten, waaronder Ntjam Rosie, Claron McFadden, Kasper van Kooten en Ellen ten Damme.  Dit seizoen speelt Artvark “eigen werk”, onder andere van het nieuwste album TRANCE, met als inspirerende ondertitel: een symfonisch gedicht voor vier varkens.

Bezetting: Rolf Delfos, Bart Wirtz (altsax), Mete Erker (tenorsax), Peter Broekhuizen (baritonsax)

Na het concert van Artvark is er nog een afterparty met DJ Jazz Min Lau die de lekkerste jazzyfunky platen draait!

Programma:

19:30 uur: jong jazztalent: Olivier van Niekerk (gitaar) Trio (foyer)

20:30 uur: Artvark Saxophone Quartet: ‘Trance’ (Grote Zaal)

22:15 uur: After-party ft. DJ Jazz Min Lau (foyer)

 Dinner & Jazz

Vanaf 19:00 uur wordt een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is ook een drankje naar keuze inbegrepen.

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dinner. 

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: het is mogelijk een combi-ticket te kopen voor dinner & jazz tegen een meerprijs van € 11,- per ticket (inclusief drankje). Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

 

 

ENTREETickets alleen nog aan de deur, Kassa open: 19:30 uur. € 16,- (normaal), € 8,- (studentenpas/Ooievaarspas)

Gegevens

Datum:
vr 9 maart 2018
Tijd:
19:30
Site:
Tickets

Organisator

Projazz
Telefoon
0649842548
E-mail
info@projazz.nl
Bekijk de site van Organisator