Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenement Navigatie

  • Dit evenement is voorbij.

ALFA MIST

ma 9 oktober 2023 - 20:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Ik was altijd gefocust op wie ik ben in mijn muziek, maar nu ben ik aan het onderzoeken waar ik ben, zegt Alfa MistIk vraag: hoe ben ik hier gekomen?

Dit is de vraag die ten grondslag ligt aan het vijfde album van Alfa Mist, Variables. Door lucide bigband-swing, hoofdknikkende boom-bap-ritmes en melodieën vol zielepijn heen, is de plaat expansief en ontroerend, zowel in lichaam als geest. Op Variables creëert Alfa zijn meest expressieve werk tot nu toe, waarbij hij zijn scherpe oor voor looping en rake pianolijnen koppelt aan intuïtieve grooves in een vloeiende jazzimprovisatie.

Maandag 9 oktober zie je Alfa Mist in PAARD.

Sinds de release van zijn eerste volledige project Nocturne in 2015, heeft Alfa zich gevestigd als een van de meest uitgesproken muzikale stemmen in Engeland. Hij heeft gewerkt met onder meer Jordan Rakei en Tom Misch, drummer Richard Spaven, producer Lester Duval en zangeres Emmavie. Het is nog niet gelukt Alfa in een specifiek genre onder te brengen aangezien zijn muziek alles omvat, van het maken van hiphopbeats tot het produceren voor artiesten als rapper Loyle Carner, het componeren van neoklassieke werken voor het London Contemporary Orchestra en het bewerken van tracks van componist Ólafur Arnalds. 

Dit concert is een samenwerking van Paard met ProJazz.

ENTREE€ 26,- (incl. € 3,- servicekosten)

Gegevens

Datum:
ma 9 oktober 2023
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
Tickets

Organisatoren

Paard
Projazz

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
070 750 34 34
Bekijk de site van Locatie