Laden Evenementen

« All Evenementen

Cutting Edge Festival: Kika Sprangers & Pynarello – No Man’s Land

zo 14 november - 15:00

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

Met haar lyrische, melodische toon en passie voor muzikale schoonheid behoort de Nederlandse saxofonist en componist Kika Sprangers tot een van de meest hartveroverende musici die ons land rijk is. Melancholie en vloeiende harmonieën spelen een hoofdrol in haar sprankelende klanktaal die een breed publiek aanspreekt. In 2019 maakte Sprangers voor het Grachtenfestival de juichend besproken suite No Man’s Land. In de Nieuwe Kerk brengt zij deze compositie mét de strijkers van Pynarello en haar ritmesectie met daarin onder andere pianist Wolfert Brederode. De verbinding tussen man en vrouw staat centraal. Nu de focus vaak op de positie van vrouwen ligt, voelen mannen zich gauw buitengesloten. Sprangers zoekt verzoening. Karakter moet voorop staan, gender komt daarna. Of doet het er misschien niet toe?

Line-up: Kika Sprangers – saxofoon; Wolfert Brederode – piano; t.b.a. – contrabas; Jasper van Hulten – drums; Pynarello – strijkers

TICKETINFORMATIE

Klik HIER om een ticket voor alleen dit concert te bestellen. Er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar voor het hele weekendprogramma van het Cutting Edge Festival. Met dit weekend ticket krijg je toegang tot alle Cutting Edge concerten op 12, 13 en 14 november. Weekend tickets kunnen besteld worden via DEZE LINK.

.

 

 

ENTREE€ 20,- (toegang zondag 14 november); €45 (Yes it's weekend! ticket)

Gegevens

Datum:
zo 14 november
Tijd:
15:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisatoren

Projazz
Cutting Edge Festival
Amare

Locatie

Nieuwe Kerk
Spui 175
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
070 88 00 333
Site:
https://www.amare.nl