Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

A Musical Journey: Jef Neve – Mysterium

vr 1 oktober 2021 - 20:30

Projazz in het Koorenhuis - Concert Specials!

De Belgische pianist Jef Neve komt terug naar Den Haag begeleid door een topbezetting met onder andere Jasper Høiby (Phronesis), Nicolas Kummert (Drifter) en de Nederlandse trompettist Teus Nobel.

Neve heeft behoefte aan mysterie, juist in het tijdperk waarin data zo direct beschikbaar zijn: ‘De kracht van een zoektocht naar waarachtigheid, het kinderlijk plezier van de acceptatie dat ik het niet begrijp’, aldus de pianist wiens nieuwe album Mysterium vorig jaar verscheen.

Met deze nieuwe muziek sleept hij de luisteraar mee in een fantasievolle geluidswereld. In de zevenkoppige band zijn belangrijke rollen weggelegd voor de Nederlandse trompettist Teus Nobel en de Deense contrabassist Jasper Høiby (Phronesis).

In zijn composities met zowel jazz als klassieke componenten vinden verbeelding en diepgang elkaar in weelderige melodieën die gaandeweg helemaal openbreken. Jazz en klassieke muziek zijn voor de pianist van gelijke waarde.” – NRC Handelsblad

Line-up:
Jef Neve – piano; Jasper Høiby (DK) – contrabas; Teus Nobel (NL) – trompet; Nicolas Kummert – tenorsax; Bruno Van der Haegen – tenorsax; Andy Dhondt – tenorsax; Pieter Kindt – bastrombone

De serie A Musical Journey staat in het teken van internationale muzikale ontmoetingen tussen musici uit verschillende windstreken en wordt georganiseerd door ProJazz i.s.m. Amare.

ENTREEEntree € 19,- (normaal), €10,- (jongeren t/m 26 jaar)

Gegevens

Datum:
vr 1 oktober 2021
Tijd:
20:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
Tickets

Organisatoren

Projazz
Amare

Locatie

Nieuwe Kerk
Spui 175
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon
070 88 00 333
Bekijk de site van Locatie