Stadsgesprek Beleidskader Kunst en Cultuur 2025-2028

Ruim 150 mensen schoven aan bij het Stadsgesprek over een inclusieve cultuursector. Projazz was erbij. Het gesprek was bedoeld als input voor wethouder Saskia Bruines, die ook aanwezig was. Iedereen kon met elkaar in discussie over de vraag welke veranderingen er nodig zijn zodat de sector inclusief is, en voor alle bewoners van Den Haag. De idee├źn vlogen over de 30 gesprekstafels. Het was bijzonder inspirerend om met zoveel verschillende mensen van gedachten te wisselen. Hoe krijg je diversiteit aan de top, hoe wordt cultuur toegankelijk voor kinderen, waarmee kan je makers faciliteren, moet je sleutelfiguren belonen, hoe bereik je als organisatie een nieuw inclusief publiek? Heb jij een mening over een inclusieve cultuursector? De gemeente hoort het graag via kunstenplan@denhaag.nl