Samenwerking Gnawafestival ‘blijvertje’

Van indringende vrouwenvertellingen tijdens de Waterbruid, Touareg Rock van Kel Assouf tot Shakuar & Residentie Orkest.  Van 11 t/m 13 september stond Den Haag in het teken van het Gnawa Festival.

Na twee succesvolle eerdere edities in de Haagse binnenstad slaan Multicultureel Jongerengeluid, Het Nationale Theater, Zuiderstrandtheater, PAARD, Korzo en ProJazz opnieuw de handen ineen voor een bijzondere derde editie. “We hebben er dit jaar voor gekozen om Gnawa talent uit de Benelux uit te nodigen gecombineerd met livestreams vanuit Casablanca gezien de maatregelen rondom het coronavirus”, aldus festivaldirecteur Mustapha Barbouch. ProJazz is trots op deze nieuwe samenwerking!

Het Gnawa Festival vond van 11-13 september plaats op verschillende podia en plekken in het centrum van Den Haag.
%d bloggers liken dit: